MENY

Silvia

"Hos B3IT får du jobba med några av Sveriges vassaste konsulter"

Silvia Modin, VD B3IT Göteborg


Vill du jobba i ett team med riktigt duktiga och erfarna konsulter? Älskar du att lösa kundernas problem? Vill du få spännande och utvecklande uppdrag? Vill du ha stor individuell frihet och en attraktiv ersättningsmodell? Då är B3IT rätt för dig!

B3IT är ett företag vars varumärke bygger på senioritet, det vill säga personlig kompetens och erfarenhet. Just det har varit utmärkande för B3IT sedan starten och är idag ett av de främsta skälen till varför konsulter med krav på sin karriärutveckling söker sig till B3IT.

Ett bra bolag för våra konsulter
B3IT har sedan starten varit noga att bygga ett bra bolag för våra konsulter. Vi vet att varje ny medarbetare bidrar med värdefull erfarenhet, kompetens, ambition och nätverk. Gemensamt för oss på B3IT är att vi verkligen gillar att lösa problem, att fånga idéer, forma strategier och ta dem till genomförande.  

Vi har en stark tro på att rutin och skicklighet är bra för våra kunder. Av det skälet rekryterar B3IT enbart medarbetare med lång och bred erfarenhet. En typisk konsult hos oss har mer än tio års erfarenhet inom IT och/eller projektledning eller management och har en stark drivkraft att utvecklas. Både kompetens-, uppdrags- och karriärmässigt.

Hos oss får du chansen att utvecklas
B3IT ger varje medarbetare stor frihet vad gäller tid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling. För oss är det även viktigt med en levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran utan även bidrar med viktiga sociala mervärden. Det visar sig i de många olika aktiviteter som alla konsulter är välkomna att delta i.

Snabba beslutsvägar
Konsultyrket kan vara utmanande och utsatt, även för den som är erfaren och rutinerad. Därför har vi sedan starten 2003 målmedvetet jobbat med att skapa en bra atmosfär. Här finns alltid en hjälpande hand från kollegor och chefer. Vi har snabba beslutsvägar, vi är lyhörda och ärliga. Det ges ständigt tillfällen för möten, träning och samvaro via olika sociala evenemang där man kan träffas även utanför arbetstid. Det skapar trygghet för våra konsulter såväl som stimulans och balans i livet. 

Kontakta oss redan idag
B3IT är ett företag som växer – det tycker vi om. Med fler duktiga konsulter ökar möjligheten att få kundernas förtroende - så att vi kan ta oss an fler komplexa, roliga och intressanta uppdrag.

Tveka inte att kontakta oss om du vill vara med på vår resa! Du är alltid välkommen att anmäla intresse, komma in på en fika eller skicka ett CV till oss. Ta gärna en första kontakt med vår rekryteringschef och vice VD Claes Wiberg, claes.wiberg@b3it.se. Tel 070-820 7783.

Visste du att...

B3IT har idag mer än 25% kvinnliga medarbetare och vi har även 25% kvinnor i den centrala ledningsgruppen samt två kvinnliga VD:ar i våra dotterbolag, B3IT Ledning och B3IT Göteborg. B3IT stöder också initiativet TechEq som syftar till att få en mer jämställd IT-bransch.

B3IT på Facebook

UPPTÄCK TEAM B3IT

Lediga tjänster

2015-05-20

B3IT Göteborg söker duktiga IT-konsulter!

Systemutvecklare, arkitekter och projektledare

Sök här

2015-05-05

B3IT söker seniora nätverksarkitekter

Vi söker fler seniora och drivande nätverksarkitekter

Sök här

2015-01-20

B3IT Healthcare söker verksamhetskonsulter

Vi söker flera personliga, passionerade och ödmjuka verksamhetskonsulter!

Sök här

2015-01-12

Har du gedigen erfarenhet av Finansbranschen

B3 Financial Consulting söker erfarna projektledare, kravställare och utvecklare för uppdrag inom Finansbranschen

Sök här

2015-01-07

Nyårslöfte för IT-konsulter

Just nu söker B3IT fler IT-konsulter som vill utvecklas i jobbet

Sök här

2014-12-19

IT-konsulter till Norr

Just nu söker vi flera konsulter inom Java, Test&Kvalitet, Datawarehouse och BI

Sök här

2014-12-17

B3IT Connexions söker systemintegratörer

Är du en grym systemintegratör med fokus på .NET, BizTalk och Azure?

Sök här

2014-11-27

B3IT Göteborg söker Javautvecklare!

Ledigt jobb - är du en vass systemutvecklare med fokus på Java?

Sök här

2014-11-20

B3IT Connexions söker .Net-utvecklare

Är du en erfaren .Net-utvecklare som söker nya utmaningar?

Sök här

2014-10-28

B3IT Göteborg söker en Configuration Manager

Sök här

Tyvärr hittades inga lediga tjänster.

Kontakt

Claes WibergVice VD, rekryteringschef

claes.wiberg@b3it.se
Tel: 070-820 7783